Valpeshow

Valpeshow er så stas! Det er nesten det absolutt koseligste med å ha hund, bare synd det varer så kort..

Men Audi har nå vært på to valpeshow, et i regi terrierklubben og i dag i regi myndeklubben. På det første ble hun BIM, slått av en veldig vakker hannhund på nesten 8 måneder. I dag, var hun alene i rasen og ble da BIR i sterk konkurranse med seg selv :D

Dommer Tanja Hulsund ga følgende kritikk:
«5 mndr (vi ble enige om det siden hun ikke er 6 mndr før mandag ) gammel tispe av utmerket type. Velbalansert & harmonisk helhet. Nydelig hode med god lengde. Mørke flotte øyne. Korrekte ører. Elegant hals. Sterk, rett overlinje. Korrekt hale. Meget velvinklet. Front med god bredde & dybde. Korrekte poter. Nydelig underlinje. Fantastisk pels og farge. Harmoniske bevegelser fra alle sider. Meget lovende. Trivelig temperament

I gruppa løp hun seg helt til topps, og ble BIG1! Kjempestolt av lille bulldoseren min, hun takler alt på strak labb og er harmonisk og omgjengelig i møte med andre hunder. Må jo gjerne mumle noen gloser og blåse litt i barten som dvergschnauzere gjerne gjør innimellom, men hun er gjennomført solid i mentaliteten.

I BIS-finalen var hun imidlertid ferdig for dagen. Frøken matvrak var mye mer interessert i alle de godbitene som lå strødd i ringen, alle flekkene hvor andre valper hadde tisset og bajset osv, så da ble det ingen plassering der.

Og med det så var valpekarrieren over! I januar skal hun nappes helt ned, så vi blir klare for juniordebut og en (forhåpentligvis) forrykende utstillingssesong neste sommer. Vi sees!

12808_10152568279281985_2584011244004578361_n

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert og merket med , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *