Oppsummering 2016

2016 har vært et begivenhetsrikt år her på Lade. Året startet med å reise ned til Paola i kennel Pixbo for å pare Smula, og 27. mars fikk hun seks velskapte små. Fire gutter og to jenter, hvor da den ene ble boende her hjemme:

1. juni fylte Audi to år, så da var det å inn i utstillingsringen igjen med henne for å få det siste certet som utløste championatet. Etter noen utstillinger med stang ut ble det mål på Vestnes andre helgen i juli. Der fikk hun med seg 2 x BIR og 2 x BIG3 og et championat på kjøpet!

Min aller første helt hjemmelagede champion :D Audi fikk med seg noen utstillinger til på sommeren, og endte på tredjeplass på NSBKs liste over årets raserepresentant for sort dverg, og den norskoppdrettede hunden som plasserte seg best bare slått av to importer.

Yumi har også fått prøve seg i utstillingsringen i år, og på sju valpeshow fikk hun med seg 6 x BIR, 2 x BIG2 og en Best in Show på NSBKs spesial på Støren. Hun er en håndfull, men jeg gleder meg stort til sommerens utstillinger nå som hun har blitt junior.

Mange trivelige stunder i 2016 med gode venner, nye venner, fine valpekjøpere, og mange mange fine minner. Vi ses igjen i 2017!

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *