Norsk vinner, Hamar, 18.10.2015

Denne helgen satte Linda og jeg snuten mot Hamar og Norsk Vinnerutstilling med Audi i bagasjen. Jeg visste at det var tre juniortisper påmeldt og totalt ti tisper påmeldt. Målet var å kjøre hjem igjen med en juniorvinnertittel på Audien i bagasjen. Hadde ikke all verdens forhåpninger etterhvert, for dommeren var knipen med sine excellent, og enda mer knipen med CK. Vi var rase nr tre i ringen, og schnauzerrasene hadde også dommerelev så da blir det litt mer venting enn ellers – men hva gjør vel det når man kan posere for godbiter i mellomtiden?

IMG_1365

Audi var siste tispe i sin klasse, og startet dagen på bordet for dommereleven, før turen gikk bort til det andre bordet og dommer Per Christian Andersen.

IMG_1369

Hun fikk følgende kritikk:

«Utmerket type, bra proporsjoner, i den større enden (min anm, hun er 33 cm i manken), godt uttrykk, korrekt bitt, øyne og ører. Bra kropp, en aning lang i lenden, tilstrekkelig vinklet fram og bak. Beveger seg med tilstrekkelig steg. Temperament ok. Bra, stri pels, men med litt brunskjær.»

Med det så fikk turboprinsessa excellent, som den eneste tispen i junior, og dermed kan hun nå titulere seg Norsk Juniorvinner 15! I tillegg fikk hun som 1 av 4 tisper ck, så da var det inn i beste tispeklasse til slutt. Der ble konkurransen for hard, så hun endte da opp med en fin fjerdeplass.

Så glad blir en liten turboprinsesse for førsteplassen i juniorklassen :D

IMG_1372

12088341_10153262402411985_68397350309821773_n

Jepp, jeg er kjempestolt!

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *