N Uch NJV15 Pied Piper’s All The Rage

Etter et par helger med stang ut, gikk det endelig inn! Audi og jeg tok i helgen turen til Vestnes og Sunnmøre HK sine utstillinger i Tresfjord, i jakt på det siste certet for å utløse championatet hennes. Det klarte hun med glans!

Lørdag stilte vi for dommer Eva Liljekvist Borg, som ga henne følgende kritikk:

«Veltypad tik. Hode bra proporsjoner. Velutfylt neseparti. Fine øyne. Utmerket overlinje. Herlig bakstell. Tilkrekkelig forbryst. Bra kors. Bra svansansetning. Typiske bevegelser. God paralellitet. Utmerket farge. Bra pelsstruktur

Senere på dagen satte samme dommer henne like godt opp som nr 3 i gruppa også! En super dag, selv om det i gruppefinalen bokstavelig talt rant vann fra oven. Jeg hadde også trivelig selskap av Berit og Grethe denne dagen, som var der i samme ærend. Også de fikk det utløsende certet på sin Fenton’s Speedstar. Gratulerer!

Fun fact: Smula fikk også det utløsende certet til sitt championat av samme dommer :)

Jeg vurderte å kjøre på lørdag, siden jeg hadde fått det jeg kom for, men fant ut at skitt au, hotellet er betalt, så da kunne jeg like gjerne stille søndag også. Spenningen var høyst tilstedeværende før jeg gikk i ringen, for ck satt langt inne hos dommer Ralf Campbell denne dagen. Flere raser ble uten BIR eller BIM. Men fineste Audien falt i smak igjen hun, og fikk et nytt BIR, med følgende kritikk:

«Utmerket type og kjønnspreg. Godt skåret hode med utmerket kjønnspreg. Sterk hals og kropp. Korrekt overlinje. Velplassert kryss og halefeste. Sterke ben. Tilstrekkelig vinklet. Særdeles god pels og farge. Rasetypiske bevegelser.»

Gruppa denne dagen ble dømt av Nina Karlsdotter, som gjorde som sin kollega på lørdag, og satte henne opp til en ny BIG 3!

IMG_2024

 

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *